Anti Spam

Onze mail-hosting is standaard voorzien van een Basian Anti Spam filter. Hoewel dit goede resultaten oplevert heeft het een aantal nadelen. Ten eerste worden alle e-mail nog steeds afgeleverd en moet je deze mail zelf nog filteren, maar ook is deze oplossing vere van foutloos waardoor er toch e-mails door heen komen die spam zijn maar ook z.g.n. Fals-Positives behoren tot de mogelijkheden.

Een volgende stap in het tegenhouden van de spam is een filter op basis van internetreputatie. Colibri gebruikt hiervoor de oplossingen van Ironport. Dit systeem haalt een spamfilterpercentage van meer dan 98 procent.

IronPort bepaalt op basis van de reputatie van de server die een e-mailbericht aanbiedt of het bericht aangenomen wordt. Vervolgens wordt de inhoud van het bericht dat is aangenomen, vergeleken met de meest recente informatie over trends in spam- en virusberichten. Deze informatie over reputatie, spam- en virusfiltering is afkomstig van SenderBase, het grootste monitoringnetwerk voor internetverkeer ter wereld. Dit netwerk verzamelt data van meer dan 100.000 ISP's universiteiten en bedrijven.

Meer informatie hierover kunt u vinden op de No-Spam folder

Colibri - Lindenstraat 5 - 1015 KV, Amsterdam - tel: 020-6238018 - fax: 020-4212448

privacy statement algemene voorwaarden